سبک زندگی

تاثیر ویتامین B۱ در کاهش سردردهای میگرنی

تاثیر ویتامین B۱ در کاهش سردردهای میگرنی

مطالعه اخیر نشان داد که رژیم های غذایی سرشار از ویتامین B تیامین با کاهش خطر ابتلا به میگرن مرتبط است.

به گزارش نهادایران به نقل از مدیکال نیوز، سردردهای میگرنی می توانند دردناک و کنترل آن دشوار باشد. علائم و زمان خاص برای هر فرد مبتلا متفاوت است.

کارشناسان می گویند اطلاعات به دست آمده از این تحقیق نشان دهنده یک عامل محافظتی است که ممکن است به بهبود نتایج برای افرادی که میگرن را تجربه می کنند کمک کند.

محققان در این مطالعه جدید، ارتباط بین دو ویتامین B، تیامین (ویتامین B۱) و ریبوفلاوین (ویتامین B۲)، و تجربه سردردهای شدید یا میگرن را بررسی کردند.

محققان بیش از ۱۳۰۰۰ شرکت کننده را در تجزیه و تحلیل خود وارد کردند. از این شرکت کنندگان، ۲۷۴۵ نفر در سه ماه گذشته سردرد شدید یا میگرن را تجربه کرده بودند. محققان دریافت ۲۴ ساعته تیامین و ریبوفلاوین در رژیم غذایی را با مشاهده داده های جمع آوری شده از مصاحبه های کامپیوتری شرکت کنندگان مورد مطالعه قرار دادند.

مطالعه اخیر گزارش می‌دهد که مصرف رژیم غذایی حاوی ویتامین B تیامین ممکن است به پیشگیری از میگرن در برخی افراد کمک کند.

به گفته محققان، تیامین در تنظیم سطوح مغزی انتقال دهنده عصبی سروتونین مهم است. ناهنجاری در عملکرد سروتونین به طور مستقیم در پاتوفیزیولوژی میگرن دخیل است.

انسان ها به تامین مداوم ویتامین B1 نیاز دارند، زیرا در بدن ذخیره نمی شوند. این ویتامین باید بخشی از رژیم غذایی روزانه باشد. خوراکی هایی که حامل این ویتامین ارزشمند میباشند شامل :

  • گوشت قرمز، گوشت ماهی و غلات منبع خوبی برای ویتامین B1 هستند
  • غلظت بالا ویتامین B1 در لایه های بیرونی و جوانه های غلات،سبوس برنج و سایر غلات با سبوس کامل، جو، و همچنین در آجیل و مغزها مانند پسته، بادام، گردو، فندق وجود دارد.
  • میوه ها و سبزیجاتی چون کاهو – هویج – اسفناج – کلم ،گل کلم،  پرتقال، انواع خربوزه مخصوصا گرمک، سیب زمینی، مارچوبه و کلم می باشد.
  • از دیگر مواد غذایی سرشار از ویتامین B1 می توان بهحبوبات بویژه عدس و لوبیا، تخم مرغ و شیر اشاره نمود .

از آن جا که ویتامین ب1 محلول در آب است بنابراین پخت و پز مواد حاوی این ویتامین باعث کاهش ارزش غذایی آن ها میشود،دانسن این نکته مفید است، برنج سفید که غنی نیست، تنها یک دهم تیامین موجود در برنج قهوه ای دارد.

این ویتامین در بدن ذخیره  نمی شود، از این رو باید توجه کنیم تا با مصرف درست از کمبود آن جلوگیری نماییم.

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا