دانشگاه

راه‌اندازی کرسی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های برتر ونزوئلا

رئیس دانشگاه تهران با اعلام موافقت برای ایجاد پارک علم و فناوری مشترک بین ایران و ونزوئلا، گفت: باید به مدل مناسبی برای مشارکت و کمک به توسعه فنی و ایجاد کسب‌وکارهای جدید در ونزوئلا برسیم و همچنین به سرمایه‌گذاران ایرانی در ونزوئلا کمک فنی داشته باشیم.

به گزارش نهادایران به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران،  سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با هیأت بلندپایه دانشگاهی ونزوئلا، اولویت اول دانشگاه تهران در زمینه گسترش همکاری‌های علمی را ارتقای همکاری‌ها با کشورهای دوست دانست و گفت: کشور ونزوئلا یکی از دوستان قدیمی ایران محسوب می‌شود و در دولت سیزدهم، تاکید ویژه‌ای برای گسترش همکاری‌ها بین ایران و ونزوئلا در همه زمینه‌ها بویژه در حوزه دیپلماسی علمی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تعاملات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فنی بین ایران و ونزوئلا روز به روز در حال توسعه است، خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران دارای این ظرفیت است که فعالیت‌های خود را در طیف وسیعی از حوزه‌های علمی و تخصصی با دانشگاه‌ها و دولت ونزوئلا توسعه دهد.
مقیمی با اعلام آمادگی برای ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین دانشگاه‌های برتر ایران و دانشگاه‌های مطرح ونزوئلا، اظهار کرد: چند مرکز علمی معتبر وابسته به دانشگاه تهران در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی فعال هستند و ونزوئلا نیز دارای بستر مناسب در این حوزه است.

سطح فنی انستیتو نفت دانشگاه تهران به گونه‌ای است که وزارت نفت ایران پروژه‌های متعددی را در برخی میادین نفتی به دانشگاه تهران سپرده است.
رئیس دانشگاه تهران همچنین با اشاره به بازدیدهای چند هیأت از کشورهای عراق، ارمنستان، گرجستان و روسیه از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و درخواست آنها برای راه‌اندازی شعبه‌ای از پارک علم و فناوری در این کشورها، گفت: برای راه‌اندازی شعبه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در ونزوئلا آمادگی داریم.

*  ایجاد پارک علم و فناوری مشترک ایران و ونزوئلا

مقیمی در پاسخ به ابراز تمایل معاون وزیر تحقیقات، علوم و فناوری ونزوئلا برای ایجاد پارک علم و فناوری مشترک ایران و ونزوئلا، گفت: برای ایجاد پارک مشترک بین دو کشور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران طی بازدیدی از ونزوئلا امکان‌سنجی خواهد کرد تا بتوانیم به مدل مناسبی برای کمک به توسعه فنی کسب‌وکارها در ونزوئلا برسیم و همچنین به سرمایه‌گذاران ایرانی در ونزوئلا کمک فنی داشته باشیم.

* همکاری‌های مشترک دانشگاه تهران با دانشگاه‌های برتر ونزوئلا

 مقیمی همچنین درباره همکاری‌های مشترک دانشگاه تهران با دانشگاه‌های برتر ونزوئلا، اظهار کرد: در زمینه تقویت رشته زبان اسپانیولی در دانشگاه تهران نیازمند تأمین استاد هستیم و از اعزام استاد به ایران جهت دوره‌هایی کوتاه‌مدت و همچنین تأسیس دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری زبان اسپانیولی در دانشگاه تهران استقبال می‌کنیم.
وی در پایان سخنانش گفت: همچنین دانشگاه تهران آمادگی دارد تا کرسی زبان و ادبیات فارسی را در یکی از دانشگاه‌های مهم و برتر ونزوئلا ایجاد کند و اساتید زبان و ادبیات فارسی را نیز اعزام نماید.

*  تجربه ایران و ونزوئلا در مبارزه با استعمار و استکبارستیزی

رئیس دانشگاه تهران همچنین بیان داشت: تجربه ایران و ونزوئلا در مبارزه با استعمار و استکبارستیزی، دارای این قابلیت است که کار مطالعاتی گسترده بر روی آن انجام شود و الگوی جامعی برای استکبارستیزی پیش روی آیندگان قرار دهد.
داوید سیلوا معاون وزیر آموزش عالی نیز در این دیدار با اعلام اینکه ونزوئلا دارای ۷۷ دانشگاه دولتی، ۲۷ دانشگاه خصوصی و ۷۵ مؤسسه آموزش عالی خصوصی است، برای گسترش ارتباطات آموزش عالی دو کشور اعلام آمادگی کرد.

* افتتاح مرکز پژوهش‌های فناورانه و نوآورانه در ونزوئلا

فرانسیسکو دوران معاون وزیر تحقیقات، علوم و فناوری ونزوئلا نیز از افتتاح مرکز پژوهش‌های فناورانه و نوآورانه در ونزوئلا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: همچنین قرار است یک پارک علم و فناوری به عنوان پایگاه گسترش سایر پارک‌ها در ونزوئلا تأسیس شود.
سید محمد مرندی معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران،مبینی دهکردی رئیس سازمان توسعه سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران، علی وطنی سرپرست انستیتو مهندسی نفت دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، فریده علوی رئیس دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی و جمعی از مدیران حوزه بین‌الملل و اعضای هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان در این دیدار حضور داشتند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا